Designers 15+16 dec

Här kommer vi presentera alla designers som medverkar 15+16 December

Öppet lör 12.00-20.00 sön 12.00-17.00Fia Isadora design

Skavanq


Vi på SKAVANQ handtillverkar bordslampor i betong. Här hittar du lampor i naturens alla färger. Skavanken, skönhetsfläcken, ger varje lampa dess charm och unika utseende. Ingen lampa är den andra lik!
Lamporna gör sig bra i julmiljö då de lyser upp den bistra decembernatten!
Besök gärna vår hemsida www.skavanq.se Substans

Substans är ett Göteborgsbaserat unisex-klädmärke som startades 2017 av Felicia och Lovisa + en stor grupp av vänner. I hjärtat av Substans bultar musiken och dess innehåll inspirerar trycken på våra kläder. De speglar olika sinnesstämningar och känslor och när du bär plagget utgör du dess Substans!

https://www.facebook.com/substansgbg/ 

https://www.instagram.com/substansgbg/ 

www.substansgbg.se 

Johanna Liljas

"Johanna Liljas bestämde sig för att ägna mer tid åt keramikhobbyn och startade en verkstad i hemmet i Mölndal, Kvarnbyn. Där drejar hon bland annat personliga muggar och skapar stora och små fat. Träffa henne på Lindholmen och hitta dina egna favoriter!" 

www.instagram.com/liljaslera 

Anyhow

 Vi skapar våra smycken med passion och glädje mitt i Göteborg av delar som vi själva gjort, designat eller tex köpt på en designmarknad i LA. Nyckelord är stilrent, snyggt som tusan och kärlek.

www.instagram.com/anyhowdesign 

Frida Clerhage

"Frida Clerhage är en illustratör, designer och postermakare från Göteborg. Hon gör detalj och händelserika illustrationer och mönster i olika format där hon använder sig av både analoga och digitala verktyg. Mixen av de ger ett unikt uttryck och ett speciellt djup i bilderna. Frida ritar helst djur, växter och mönster av alla dess slag. Gärna med en retro känsla och i olika kombinationer som skapar nya spännande former och karaktärer. Kika in på www.fridaclerhage.com för att se mer av Fridas design." 

Ida Malmvall

Jag har alltid haft en dröm om att arbeta med något kreativt och med inriktning mot design. År 2009 gick jag min allra första kurs i silversmide, och sedan dess har jag tillverkat smycken i alla dess former. Jag är utbildad konditor. Mitt yrke har inspirerat mig mycket i min smyckesdesign, det finns många likheter när det kommer till kreativitet och skapande. Förutom att jag designar smycken enligt kundens personliga önskemål, så återspeglas även några av mina bakverk i mina smycken. Bland mina unika handgjorda smycken hittar man allt från ringar och örhängen med inspiration från tårtbitar, macarons och bullknutar/krumelurer. 

 Instagram och Facebook : imalmvall925 

Hemsida imalmvall925

Sandflower

Jag säljer en tecknad fantasivärld med saker, växter och varelser som kanske finns i våra drömmar eller finns de på riktigt? En annorlunda värld med stor tillåtelse för fantasier och att allt som får växa och gro kan bli något otroligt unikt. Samlingen kan färgläggas eller ramas in som den är. Jag kommer också ha med lite andra saker som exempelvis brickor, ringar och lite annat. Se fler bilder på produkter och på samlingen att färglägga på instagram sandflower.se och på Facebook 

https://www.facebook.com/sandflower.se/

Välkommen till SANDFLOWER som besöker Lindholmen 15-16 December.

Ylva Bi

"Med kollage kan en uppnå en sån klockren surrealism eller också blir det kaos. Att ge saker nya sammanhang slutar aldrig vara roligt. Med fullkomlig frihet skulle min fantasi aldrig räcka till att göra något i närheten av mina kollage. Själva begränsningen i att objektet har sin färdiga och inte så anpassningsbara form gör att jag tvingas in i nya bildkombinationer som inte först var tänkta. Att jag till stor del måste gå efter vart objektet bilderna passar in gör i slutändan att jag själv överraskas av vart det hela slutar. Ylva Bi"

Anna Andersson

Claudia Chindea

💗Pastry/chocolate
pastry chef at Cederleüfs & Svenheimers
Sweden

www.instagram.com/claudia.chindea 

Emelie Hallberg

"Form av Emelie Hallberg gör främst bruksföremål i stengods och dras till det enkla och stilrena när hon skapar sina gods" .

www.instagram.com/form_av_emeliehallberg 

Tina Jilleskog

Mört Keramik

Sanna Wieslander

Medverkar endast lördag

 "Sanna Wieslander arbetar som illustratör och är verksam i Göteborg. Hon älskar att teckna, leka med fantasin och kombinera olika motiv till nya fantasifulla varelser. Ni hittar alla hennes illustrationer som signerade konsttryck i olika storlekar på jul på lindholmen."

www.instagram.com/sannawieslander 

www.facebook.com/SannaWieslanderART 

www.instagram.com/sannawieslander  

Omakasa

Omakasa är en japansk inredningsbutik med ett handplockat sortiment av noga utvalda produkter från Japan. Vi specialiserar oss på japansk design & inredning, traditionellt hantverk samt modernt designade köks- och inredningsföremål med fokus på funktionalitet, materialval och högsta kvalité. Allt med en enastående japansk estetik. Hos oss hittar du produkter både från nyetablerade hantverkare och familjeföretag som varit verksamma i decennier.

www.omakasa.se  

Cisternas

Cisternas är en bildkonstnär som inspireras av populärkulturen. Det blir mycket referenser till filmer, böcker, musik och lokalpatriotism i hennes illustrationer. 

www.instagram.com/cisternas 

Maria Kiviloo

"Jag arbetar till störst del med porslinslera. Den får en sån fantastik vacker lyster och mina spetsmönster lyser transparent igenom skärven. Spetsarna jag använder är arvegods som är hemgjorda samt olika loppisfynd. Rakubränningen gör jag på torpet, landstället, beläget vid Ätran i Svenljunga trakten. Skapa för hand är en mental meditativ process för mig, yttre intryck blir inre uttryck där mina händer blir mina ögon."

Madelen Alund

Kali Rose

Kali Rose is a clothing brand which designs represent an alternative side of fashion industry, for kind of specific lifestyle. Made for both, men & women, in our collections prevails the black color, which represent strength & power. It can be also spotted an unique pieces of jewelry that are collected on our trips in India & Bali.om all the fashion styles i would say i get mostly inspired from the POST APOCALYPTIC FASHION.

www.kalirose.eu 


Helen Ashton keramik

Beads by Ashton

Beads by Ashton skapar glasmarkörer för både små som stora fester. Dessa hjälper dig och dina gäster att hålla koll på era glas och du slipper diska hela kvällen och kan istället lägga tid på att umgås. Funkar även som den perfekta vardagslyxen. Beads by Ashton skapar även vackra armband/halsband gjorda av ädelstenar och halvädelstenar.

 www.instagram.com/beadsbyashton