Boka säljplats!
Var snäll läs igenom texten noga innan du bokar.

OBS!Ett fåtal platser kvar 1+2/12 och 15+16/12.

Info kring bokning.

*Vill du boka en plats på Jul på Lindholmen fyller du i formuläret nedan där du anger dina uppgifter samt skriver ett par rader om dig själv och vad du tillverkar/designar. Det är även viktigt att ange länkar (instagram, facebook, hemsida, blogg m.m) där vi tydligt kan se vad ni designar/ tillverkar. Skicka inte bilder i separat mail.

*Priset är 750 kr exklusive moms för en plats där bord (120x70 cm) och stolar ingår. Priset är för lördag (12.00-20.00)+ söndag (12.00 - 17.00).

 *Observera att efter ansökningsperioden är slut kommer du som intresseanmält och fått tilldelat en plats, få ett mail där du blir erbjuden att medverka. Då har du fem dagar på dig att tacka ja eller nej till platsen. Vårt urval av medverkande baseras på att skapa en julmarknad med ett brett sortiment där det finns något för alla. 

*Varje helg har vi plats för 50 utställare. 

*Man kan endast boka lördag+söndag. Har man speciella önskemål tex att stå bredvid en annan designer, plats för klädhängare, plats med vägg så anger man det i meddelandet nedan. 

*Alla frågor man har mailas i separat mail till julpalindholmenhotmail.com. 

*När man har gjort sin anmälan kan man inte ändra datum, så tänkt noga igenom vilket datum du vill medverka innan du bokar.

*Kommer man med på marknaden skickar vi ut ett informationsmail i mitten av november. 

*Man får inte pengarna tillbaka vid avbokning.

OBS!Ett fåtal platser kvar 1+2/12 och 15+16/12.